SPONSORED

Korang tau tak benda apa buat bil elektrik melambung? Kami siasat apa yang paling banyak makan karan

Tiap kali hujung bulan je, mesti korang terbeliak tengok bil yang melambung, lebih tinggi daripada feeder takraw team Thailand. Dari mana datangnya? Ada yang dapat bil bawah seratus, tapi ada sampai lebih seribu ringgit!

Adakah sebab korang pergi ON air-cond (bukan Akon yang nyanyi lagu Lonely tu), atau sebab korang TV biar terpasang untuk tengok korang?

Tak pun korang jenis tinggalkan phone caj sepanjang malam, tak elok untuk phone tau!

Kami tau ada yang tak buat perangai macam ni, sebab membazir tu amalan setan, dan korang ni pe’el baik-baik belaka, sejuk hati ibu mertua. Jadi…

Jawab survey “Power Gila” kami untuk tau tahap penggunaan elektrik korang!

Sebab tu la kami dengan member kami kat GE nak buat survey ‘Power Gila’, untuk ketahui apa sebenarnya yang paling banyak makan karan walaupun nama korang bukan Minah Karan. Bila kitorang dah dapat kumpul result survey ni semua, kami dapat bagitau korang.

Jadi jom jawab survey Power Gila Malaysia 2017 sekarang! 10 penjawab bertuah akan dapat botol SosciliCepat, survey berakhir 29 Ogos 2017!

Klik sini untuk jawab survey!

Klik sini untuk jawab survey!

Popular

To Top
Dapatkan artikel SOSCILI terus kat email!

Send this to a friend