SPONSORED

Download app ni dan menangi Skyrunners bernilai RM500!

Kalaulah korang ada superpower untuk teleport, senanglah sikit nak balik rumah kalau tertinggal barang, kan. Takpun kalau korang boleh terbang, boleh jugak skip traffic jam sambil gelakkan kereta-kereta kat bawah. Tapi apakan daya, realiti tak seindah mimpi.

Tapi kitorang mungkin ada satu teknologi yang boleh capai tujuan yang sama…

skyrunners-with-robocop-2

Kaki robot! Atau nama betuln ikut IC ialah Skyrunners.

Bukan Skyjuice ye, tapi Skyrunners. Bila korang pakai menatang ni korang bukan sahaja akan kelihatan seperti anak sedara Robocop, malah korang boleh melompat setinggi cita-cita korang. Skyrunner ni biasanya digunakan untuk sukan extreme yang dipanggil sebagai ‘power blocking’.

 

Giler kool, ye dok? Sebenarnya feature image untuk artikel ni kami ambil daripada Malaysia Skyrunner Group punya video YouTube. Hah jangan tak tau, kat Malaysia sendiri dah ramai yang main benda alah ni!

bionic-legs-jumping-stilts

Kitaorang jumpa benda ni kat Shopee, satu app untuk smartphone di mana korang boleh beli dan JUAL barang-barang. Bezanya app ni dengan banyak website yang sama adalah dorang ada Shopee Guarantee yang melindungi pembeli dan penjual daripada kes ambik-tak-bayar. Bukan tu je, dorang siap payung kos penghantaran kalau barang tak lebih 1kg!

Hah lepas ni kalau korang tercari-cari siapa nak beli tudung Fareeda lama korang, guna je app ni.

Jom check apa lagi yang kitaorang jumpa!

(Kitorang sebenarnya jumpa beberapa barangan bertaraf 18PL yang tak sesuai untuk tuntunan umum di SOSCILI, tambah lagi bulan Ramadhan ni. So kalau nak tau pergi la carik sendiri.)

Kitorang jumpa klip rambut berbentuk taugeh yang mungkin akan membuat orang tertanya-tanya kalau korang ada keTUMBUHAN di kepala… #lawakhambar #hapebendeniSOSCILI

Dapatkan artikel SOSCILI terus kat email!
RM2, klik imej untuk membeli.

RM2, klik imej untuk membeli.

Puting yang akan membuatkan baby korang tampak lebih comel/menakutkan daripada sedia ada…

RM49, klik imej untuk membeli

RM49, klik imej untuk membeli

Dan jugak bekas spray yang sekali pandang nampak macam pencuci lantai, dua kali pandang nampak macam botol perfume, tiga kali pandang rupa-rupanya phone case… #tipahtertipu

RM40, klik untuk membeli

RM40, klik imej untuk membeli

Dan tak lupa jugak Chicken Drop Game, sebuah game yang mencabar minda dan kesabaran sebab korang kena cabut bulu-bulu dia tanpa menjatuhkan telur!

 RM15, atau ... PERCUMA kalau korang adalah pembaca SOSCILI

RM15, atau … PERCUMA kalau korang adalah pembaca SOSCILI

Tuntut permainan Chicken Drop korang secara PERCUMA & menang KAKI ROBOT!

redeem_chickendropgame-1

Ini bukan cobaan, ini betul betul PERCUMA! Tak yah beli benda-benda lain pun. Asalkan korang pembaca SOSCILI, korang boleh claim terus daripada Shopee!

Cara untuk tuntut Chicken Drop Game korang:

  1. Muat turun aplikasi Shopee kat sini
  2. Cari akaun ‘Shopee Treats’
  3. Cari & beli ‘Chicken Drop Game’
  4. Letak kod SHOPEESOS semasa checkout

* Sah sehingga 8 Jun 2016, dan hanya untuk pengguna Shopee yang baru je

Ok, pastu macam mana pulak nak menang sepasang Skyrunner yang bernilai RM500? Senang je. Carik produk tersebut pada akaun ‘Shopee Treats’, ‘like’ produk tu dan komen “SHOPEE SHIPS FREE”. 1 pemenang bertuah akan dipilih!

 

So tunggu apa lagi, cepat-cepatlah download. Walaupun korang tak dapat kaki robot, korang tetap akan dapat permainan ayam untuk menghiburkan rakan-rakan dan keluarga tanpa mengeluarkan sebarang kos pun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Popular

To Top
Dapatkan artikel SOSCILI terus kat email!

Send this to a friend