Seni & Budaya

Tengah tengok wayang, ada couple bercium… apa korang buat? Isi survey ni!

Sapa antara korang suka tengok wayang? Tekan sini untuk ambik Survey Panggung Wayang Malaysia 2018!

Setiap kali nak tengok wayang hujung minggu, confirm penuh. Tapi kadang-kadang masa weekdays pun tak kurang juga penuhnya, terutama sekali bila keluar filem-filem best macam Avengers: Infinity War haritu. Pastu dalam ramai-ramai orang kat pawagam tu pulak, mesti ada perangai-perangai pelik yang korang pernah jumpa, kan?

Ada yang tak reti duduk diam,

Imej dari giphy

ada yang suka tendang kerusi orang depan.

Imej dari giphy

Malah, ada yang merakam dalam wayang! Kan dah kata, TAK BOLEH RAKAM!

Tapi semua benda ni bergantung kepada setiap orang. Ada orang rasa annoying, dan ada juga sesetengah orang yang tak kisah langsung dengan segala jenis gangguan ni. Jadi…

Kongsi dengan kitorang benda-benda yang korang suka atau tak kat panggung wayang!

Tak kisahla sama ada yang annoying, atau yang kelakar, bagitahu la kitorang! Sebabnya kali ni, kitorang berpakat dengan kawan-kawan kitorang dekat Golden Screen Cinemas untuk tau lebih pasal benda ni, sempena pelan diorang untuk membuka sebanyak SEMBILAN pawagam baru di Lembah Klang, Penang, dan Johor, dengan harga RM300 juta!

Amboi, panggung wayang GSC ni hangat sampai berasap-asap lagi.

Jadi korang klik je survey yang ya ampunnnnn, tutup sebelah mata pun boleh jawab ni! Masa ni la korang boleh suarakan pendapat korang apa yang korang suka dan tak, dan bagi pendapat korang dengan bagitahu kitorang, manusia paling pelik yang korang pernah jumpa kat pawagam.

Korang tunggu apa ni? Cepat, survey tamat pada 11 Jun 2018!

Tekan sini untuk ambil Survey Panggung Wayang Malaysia 2018!

Popular

To Top
Dapatkan artikel SOSCILI terus kat email!

Send this to a friend