SPONSORED

Gangguan seksual di tempat kerja idaman. Korang mesti terkejut bila tau…

TEKAN SINI untuk ambik Survey Cari Kerja 2019 kitorang! ?

Dari kita kecik lagi, mesti kitorang pernah ditanya, “Apa cita-cita awak bila dah besar nanti?”. Dan sekarang kita dah besar, kebanyakan kita juga tentu sudah biasa dengan salah satu tugas TERBESAR zaman dewasa kita iaitu… MENCARI KERJA.

Ada yang sampai naik gila hantar aplikasi kerja berulang-ulang.

Tapi, setiap pengalaman kitorang mencari kerja mesti la berbeza-beza antara satu sama lain dan masing-masing kita mesti la ada cara-cara sendiri untuk mendapatkan kerja idaman kita. Jadi sebab tu lah…

Kitorang nak tau pengalaman korang masa tengah Cari Kerja! ???

Kali ni, kitorang kat SOSCILI dah berpakat dengan Mudah.my untuk dapat tahu lebih lagi pasal pengalaman rakyat Malaysia dalam mencari peluang kerja. Perkara tu dari fasa memohon jawatan, bersedia untuk temuduga dan macam-macam lagi. Untuk yang tak tahu, keroang semu boleh cari kerja di Mudah Jobs tak kisahlah korang ni pelajar yang nak kerja part time, graduan yang baru nak masuk alam pekerjaan atau yang nak cari kerja baru.

Ambik kau, kerja full-time, part-time, kontrak, intern, semua pun ada. Tangkapan skrin dari Mudah Jobs.

Bagi korang yang sedang mencari kerja, terdapat lebih daripada 5,000 PELUANG PEKERJAAN yang tersenarai di Mudah Jobs, termasuk pekerjaan dalam pelbagai bidang seperti pengkeranian dan data entry, pengangkutan/penghantaran, penjualan, peruncitan, pemasaran, dan macam-macam lagi! Selain tu, Mudah Jobs juga membolehkan korang cari kerja mengikut gaji, lokasi, jawatan, dan kriteria-kriteria lain yang korang nak.

Jadi, nak tunggu apa lagi? Cari la peluang kerja korang seterusnya di Mudah Jobs sekarang!

Tapi sebelum tu… jawab la Survey Cari Kerja kitorang dulu ?

Alang-alang dah ada kat sini, tekan la gambar kat bawah untuk kongsi pengalaman korang masa tengah apply kerja. Tapi kena cepat! Survey tutup 14 April 2019 tau…

Popular

To Top
Dapatkan artikel SOSCILI terus kat email!

Send this to a friend