SPONSORED

Superpower apa yang boleh menyenangkan hidup? Kongsikan dan menang hadiah patung ekslusif!

Kalaulah korang ada skill luar biasa boleh bercakap dengan haiwan, tak ke senang kerja korang.

Habislah pekerja toll tak boleh cari makan lepas ni.

Bolehlah korang minta tolong kucing untuk basuhkan dan lipat baju yang setinggi gunung tu. Barulah berguna sikit meow ni, dah la duduk rumah makan free tak bayar sewa.

Ajar dia guna dryer sekali. Imej dari newbloggycat.

Takpun kalau korang boleh memandu macam Baby Driver, boleh jugak pergi kerja on time, takyah sesak kat Federal. Memandu untuk Grab pun boleh untung, tak melecehkan korang nak menempuh jam bila pickup penumpang.

Takpun kalau korang boleh panjat dinding macam Spiderman pun best, sangat berguna tatkala lif rosak dan apartment korang kat tingkat 17.

I believeI I can fly. Imej dari twimg.com

Kalau tak boleh nak buat keputusan korang nak skill luar biasa apa, takpe, korang boleh dapatkan inspirasi daripada kawan kami kat Astro Best, sebab…

Filem-filem hebat yang ada kat Astro Best termasuklah Spider-man Homecoming, Wonder Woman, Baby Driver, Planet of the Apes dan banyak lagilah!

Korang mesti dah pernah dengar pasal Astro Best, kan? Kat Saluran 481 ni, korang dah tak perlu bersusah payah nak ke pawagam lagi sebab kini pawagam dah boleh dibawa ke dalam rumah korang!

Ajak member, ajak sedara mara sekali! Imej dari Astro Best.

Malah harga movie pun lagi murah daripada tiket iaitu RM10.60 je uols! Tengoklah movie kat rumah sampai lebam puas selama 48 jam non-stop sambil makan Domino’s lagi! Kenapa Domino’s? Ini adalah kerana bila korang beli kombo filem-filem kat Astro First dan Astro Best, korang boleh dapat diskaun eksklusif sebanyak 40% untuk piza-piza besar Domino’s.

Antara kombo filem-filem kat Astro First dan Astro Best yang korang boleh dapat diskaun kod ni ialah kombo Abang Long Fadil dan kombo Planet of the Apes.

Jadi skill luar biasa apa yang korang nak? Kongsikan bersama kami dan menang!

http://pops.news/wp-content/uploads/2016/08

Nak menang Spiderman Funko Pop pint-sized heroes? Masuk contest ni dan dapat 3 karakter misteri, DVD dan merchandise filem-filem aksi yang eksklusif. Imej dari pops.news

So…kalaulah korang ni di anugerahkan satu skill luar biasa, skill luar biasa apa yang boleh buat hidup korang senang? Kongsikan dengan kami, 15 pemenang yang bertuah dan kreatif akan terima hadiah Spiderman Funko Pop pint-sized heroes dan merchandise eksklusif lain! Cepat, contest berakhir pada 6 November 2017.

    Nama: *

    Emel: *

    Apa skill luar biasa yang menjadi pilihan korang: *

    Saya setuju untuk memberi CILISOS Media SDN BHD dan MEASAT Broadcast Network Systems Sdn Bhd untuk menggunakan kandungan yang saya hantarkan dalam bahan promosi mereka, tanpa royalti dan tanpa had. Walau bagaimanapun, CILISOS Media dan MEASAT Broadcast Network Systems tidak mengaku hakmilik mahupun bertanggungjawab atas sebarang kerosakan daripada penggunaan yang bertentangan dengan undang-undang berkaitan kandungan yang dihantar ataupun sebarang perlanggaran hakcipta yang berkaitan.

    Popular

    To Top
    Dapatkan artikel SOSCILI terus kat email!

    Send this to a friend